Tallink kukkus viimases kvartalis kahjumisse (täiend.)

13. aprill 2006, 10:20

Tallink teenis majandusaasta teises kvartalis 7,4 miljonit krooni kahjumit, teatas firma börsile.

Teise kvartalisse langeb ka reisijateveo madalhooaeg. 'Tulemused on nõrgapoolsed,' nentis Hansabank Marketsi analüütik Sander Danil. 'Võrreldes eelmise aastaga müügis edasiminekut ei ole, samal ajal on aga tegevuskulud oluliselt kasvanud. See on viinud jooksva tegevuse miinusesse.'

Hansabank Marketsil on Tallinki aktsiale antud 5-eurone (78,23 kroonine)hinnasiht.

Eelmise majandusaasta teise kvartali lõpetas laevafirma 6,1 miljoni kroonise kasumiga.

Esimese poolaastaga teenis Tallink 54,6 miljonit krooni kasumit, võrreldes eelmise majandusaastaga kasvas poolaasta kasum ligi 5 miljoni krooni võrra. Tallinki juhatuse esimees Enn Pant oli poolaasta tulemustega rahul. 'Tallinki 12%-line puhaskasumi kasv on parem tulemus kui prognoositi,' kommenteeris ta.
Tallinki majandusaasta algab septembris.

11.10 oli Tallinki aktsia hind muutumatu, aktsia maksis 70,72 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing