BIG Panga laenuportfell kasvas kvartaliga 29 protsenti

17. aprill 2006, 12:03

2006. aasta esimeses kvartalis jätkus Balti Investeeringute Grupi Pank AS-i laenuportfelli kiire kasv.

Panga laenuportfell kasvas kvartaliga 29 protsenti ja oli kvartali lõpu seisuga kokku 585 miljonit krooni. Samal ajal pole halvenenud laenuportfelli kvaliteet ega suurenenud allahindluste summad.

Panga omakapital suurenes teenitud kasumi arvel esimese kvartaliga 23 protsendi võrra, mistõttu pole vaatamata laenumahtude kiirele kasvule vähenenud omakapitali osatähtsus kaasatud vahendites.

Majanduskeskkonna soodsad mõjud ja aktiivne tegutsemine on suurendanud BIG-i turuosa väike- ja tarbimislaenude sektoris. Pank on jätkuvalt keskendunud laenude andmisele oma põhisektoris, arendades edasi pakutavate toodete kvaliteeti.

Uue võimalusena hakkas BIG pakkuma klientidele võimalust hoiustada oma sääste tähtajalise hoiusena kestusega 1-3 aastat. Pakutav intress on konkurentsivõimeline võrreldes teiste krediidiasutustega ja kliendid on hoiustamise võimalust ka aktiivselt kasutanud. Hoiuste kaasamine suurendab veelgi panga finantseerimise stabiilsust ja lubab jätkata senises tempos laenude väljastamist.

Balti Investeeringute Grupi Pank (BIG) on noorim Eesti kapitalil põhinev pank, mis on suurte universaalpankade ja liisingfirmade järel Baltimaade suurim spetsialiseerunud laenuandja eraisikutele. BIGi eesmärk on pakkuda nii era- kui ka äriklientidele kiiret, tähelepanelikku ning paindlikku finantsteenust. BIG annab hetkel tööd 119 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing