Horizon Tselluloosi ja Paberi AS investeerib kvaliteedi tõstmisse 60 miljonit krooni

17. aprill 2006, 11:43

Kehras tegutsev Horizon Tselluloosi ja Paberi AS-i investeeris 60 miljonit krooni juurdeehituse ja uude tootmisliini.

Uus tootmisliin võimaldab pakkuda tarbijale senisest veelgi kvaliteetsemaid pehmepaberi tooteid.

Uus pehmepaberi tootmisliin võimaldab tõsta toodetava tualettpaberi ja majapidamispaberi kvaliteeti koos kujundatud mustriga ja erinevate pakendivariatsioonidega, et vastata turu vajadustele. Kui Eestis tarbitakse pehmepaberit ca 6500 tonni aastas, siis uus masin võimaldab toota kokku 10 000 tonni pehmepaberit aastas. Paberit turustatakse Daisy brändi nime all. Tootmisruume laiendati uue tehnoloogia tarbeks 1500 ruutmeetri võrra.

“Meie eesmärk on olla parim pehmepaberi tootja regioonis pakkudes oma tarbijale täiuslikku tootevalikut. Olulised märksõnad on kvaliteet ja tarbijasõbralik hind,” ütles ettevõtte müügi- ja turundusjuht Kadri-Ann Õunap. “Tänavu plaanime seoses investeeringutega ja brändiuuendusega saavutada Eestis 30% turuosa. Aastaks 2008 on meie eesmärk saavutada Eestis pehmepaberi tootmises turuliidri positsioon,” lisas ta.

Aastaks 2008 on plaanis investeerida tootmisse ca 20 miljonit eurot, seda ennekõike pehmepaberi masina soetamise näol.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. August 2008, 17:34
Otsi:

Ava täpsem otsing