IBM Eesti OÜ ja Televõrgu AS hakkavad pakkuma ühist IT majutusteenust

17. aprill 2006, 14:52

IBM Eesti OÜ ja Eesti Energia ASi tütarfirma Televõrgu AS hakkavad pakkuma Balti- ja Põhjamaade ettevõtetele ühist IT majutus-, hooldus- ja sideteenust.

„Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja turvalist majutus- ning haldusteenust Eesti, Baltimaade ja Põhjamaade ettevõtetele,” ütles IBM Eesti OÜ tegevdirektor Valdo Randpere. „Koostöös Televõrgu ASiga pakume IT täisteenust: majutust, hooldust, magistraalsidet. Lähtume kõrgendatud turvalisusest, mis arvestab kehtivaid nõudeid serverfarmide vahekaugustele. Klientide jaoks on väga oluline, et pakume alternatiivi seniste teenusepakkujate poolt osutatud majutusteenustele – loome sellele seni suhteliselt piiratud turule arvestatava konkurentsi.”

Valdo Randpere märkis, et täna on majutusteenuse turul palju väikeseid tegijaid, kes on nõus kliendi serverit enda juures hoidma, kuid tingimused ei vasta tunnustatud standarditele. „IBM pakub samalaadset teenust väikesematele klientidele juba alates 2002. aastast, meie klientideks on nt Nordea Finance, Telema, Baltika,” lisas Valdo Randpere.

”Pakume oma klientidele kindlustunnet, sest teenust pakuvad regiooni IT-turu kompetentseimad teenusepakkujad,” selgitas Televõrgu AS juhataja Urmas Aiaste.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing