Äriklientide traadita internetitelefon testimisel

ÄP 18. aprill 2006, 00:00

TeliaSonera alustas koos Cisco ja Nokiaga esimese Euroopa sideoperaatorina äriklientidele suunatud traadita internetitelefoni katsetamist. Sellega pürgib TeliaSonera juhtivaks ettevõtteks uute teenuste väljatöötamisel klientidele, kes soovivad kasutada tavatelefoni asemel integreeritud mobiili- ja internetiteenuseid.

Äriklientidele suunatud traadita internetitelefon on paindlik sidelahendus, mis tagab sidekulude optimaalse taseme. Kontoris lülitub telefon ettevõtte interneti- ja traadita kohtvõrku. Kui telefoni omanik kontorist lahkub, lülitub telefon automaatselt mobiilirežiimile, samas saab telefoni omanik edasi kasutada näiteks lühinumbreid, kalendrit ja kontaktide nimekirja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing