Kehra paberivabrik investeeris tootmisse 60 miljonit krooni

ÄP 18. aprill 2006, 00:00

Uus pehmepaberi tootmisliin võimaldab parandada toodetava tualettpaberi ja majapidamispaberi kvaliteeti.

Kui Eestis tarbitakse pehmepaberit ca 6500 tonni aastas, siis uus masin võimaldab toota kokku 10 000 tonni pehmepaberit aastas. Paberit turustatakse Daisy brändi all. Tootmisruume laiendati uue tehnoloogia tarbeks 1500 ruutmeetri võrra.

"Meie eesmärk on olla parim pehmepaberi tootja regioonis, pakkudes oma tarbijale täiuslikku tootevalikut. Olulised märksõnad on kvaliteet ja tarbijasõbralik hind," ütles ettevõtte müügi- ja turundusjuht Kadri-Ann Õunap.

"Tänavu plaanime seoses investeeringutega ja brändiuuendusega saavutada Eestis 30protsendise turuosa. Aastaks 2008 on meie eesmärk saavutada Eestis pehmepaberi tootmises turuliidri positsioon," lisas Õunap.

2008. aastaks on plaanis investeerida tootmisse ca 20 miljonit eurot, seda ennekõike pehmepaberi masina soetamise näol.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing