Kolmetunnine töö nõuab kolm minutit laadimist

Indrek Kald 18. aprill 2006, 00:00

Sony esitles aprilli alguses järjekordset liiget Walkmani tooteperekonnas - uuendusliku kiirlaadimissüsteemiga E-seeria digipleierit. Seade töötab kolme minuti pikkuse laadimistsükli järel normaalseadistusega kuni kolm tundi.

Sõltuvalt helifailide formaadist saab uut Walkmani täispatareide korral järjest kasutada kuni 28 tundi. Uue Walkmani mälumaht jääb vahemikku 512 megabaiti kuni kaks gigabaiti. Viimasel juhul mahub mäluseadmele kuni 90 CD-plaati muusikat. Osadel mudelitel on peal ka FM-raadio. Walkman ühildub kõigi levinumate helifailiformaatidega, sealhulgas MP3, ATRAC ja WMA. Faile saab mäluseadmele talletada USB-ühenduse abil.

Aprillis müügile tuleva uue Walkmani disain meenutab mälupulka, toode tuleb turule suures värvivalikus. Aksessuaaride hulka kuuluvad kõrvaklapid, randmekinnitus ja vutlar.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing