Autosport koligu linnast välja

Ain Alvela 19. aprill 2006, 00:00

18. aprillil Postimehe vahel levitatud tehnikaspordihuviliste ametlik häälekandja Ruudulipp annab märku, et tulemas on kümneid bensiinipõletamise võistlusi, sh Lasnamäe tänavail. Mis selle kõige mõte on? Maailmataset näevad põlve otsas sepitsetud autodega põristajad nagunii sama palju kui oma kõrvu. Kusagil Pariisis oleks rohelised end ammuilma sääraste võistluste stardirajale ketti pannud. Meie istume, näpp ninas, ja kurdame, et linnas pole enam õhku hingata.

Nn tehnikaspordihuvilised pangu papp kokku ja ehitagu endale rada mõnele vanale sõjaväelennuväljale või issandast unustatud karjääri ja lõpetagu maksumaksja rahaga ehitatud linna väheste siledate tänavate kündmine. Ja meie keskkonnakaitsjad ELF, ERL jt asugu agaramalt Balti amatöörvõidusõitjaid avalikelt teedelt-tänavatelt tõrjuma, alustades või autovastaliste allkirjade kogumise ja omavalitsustele saatmisega. Eks me ka ju ikkagi valijad, kuigi ehk tavalistest rohelisemad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing