Kelle käes on raudtee, selle käes ka võim

Siim Sultson 20. aprill 2006, 00:00

Vabadussõjas oli Eesti riigi võidu üheks alustalaks eeskujulikult toimiv raudtee koos tõhusate soomusrongidega. Vastaspoolel ei õnnestunud kordagi oma veerevkoosseise siinsetele rööbastele istutada. Ühelt poolt oli põhjus erinevas rööpapaari laiuses, teisalt eelkõige riigi teadlikus raudtee kiivas kaitsmises. Kel raudtee - sel võim.

Sel nädalal on taas saanud uut hoogu spekulatsioonid, mille kohaselt võib Eesti Raudtee enamusosalus minna priskelt maksvatele idanaabritele. Popsilgi oma seapõrsa hää ninaesine tähtsam kogukonna heast käekäigust. Mõtleks veelkord ikkagi riigi tulevikule?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing