Pangaröövlid tabatud

20. aprill 2006, 16:06

Täna kell 11.38 sai politsei teate Tartu mnt-l asuvas Hansapanga kontoris toimunud röövist.

Kaks eesti keelt kõnelenud meesterahvast sisenesid Tartu maantee 55 asuvasse Hansapanga kontorisse ning nõudsid relvataolise esemega ähvardades sularaha, üritades enda isikut varjata.

Esialgsetel andmetel oli tegemist pigem relvamaketiga ning objektiivset ohtu inimeste elule polnud,“ ütles prokurör. Hetkel on veel selgitamisel, mis röövi hetkel pangasaalis toimus. Röövijad said pangast suurusjärgus 50 000 krooni, kuid summa on täpsustamisel.

Ka Hansapanga avalike suhete juht Kristiina Tamberg kinnitas, et esialgsetel hinnangutel langes varaste saagiks umbes 50 000 krooni.

Kriminaalmenetlust juhtiva ringkonnaprokuröri Hinge Brandi sõnul kahtlustatakse röövis 1984. ja 1987. aastal sündinud kahte eesti keelt kõnelevat noormeest. „Kumbki noormeestest ei ole pärit Tallinnast, kuid kuna sündmusest on möödas vähe aega ja asjaolude selgitamine alles käib, on hetkel veel vara öelda, kas tegemist oli pikemalt ettekavatsetud teoga,“ ütles prokurör.

Röövlid tabati peale 12 Pirita kandis.

Põhja Politseiprefektuuri Isikuvastaste kuritegude talituse ülemkomissar Priit Pärkna avaldas kiitust Kesklinna politseiosakonna töötajatele ja Liiklusjärelevalve osakonna patrullpolitseinikele, kelle kiire tegutsemine viis meeste tabamiseni. 'Noormehed peeti Pirita-Kosel Pirita jõe ääres kinni tänu Liiklusjärelevalve osakonna töötajate tähelepanelikkusele ning operatiivsele tegutsemisele,' ütles Pärkna.

Pangakontoris viibinud inimestest keegi röövi käigus vigastada ei saanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing