Kuukiri Juhtimine soovitab

ÄP 24. aprill 2006, 00:00

Silmapilk. Kuidas mõelda mõtlemata

"Silmapilk" veenab lugejat selles, et välkkiirelt tehtud otsused võivad olla sama õiged kui need, mis tehakse põhjaliku kaalutlemise tulemusel. Raamat õpetab oma vaistu kontrollima ja arendama.

Karjääri keerdtrepp

Tiina Saare raamat annab võimaluse mõelda selle üle, kas tööl saab ennast veel paremini tunda, kas töö ikka teeb õnnelikuks ja mida teha selleks, et mitte läbi põleda.

Sinise ookeani strateegia

"Sinise ookeani strateegia" räägib sellest, kuidas verise konkurentsi asemel leida võimalus jõuda suurele laiale ookeanile, kus saaks tunduvalt edukamalt tegutseda. Tavaarusaamu kummutav raamat kirjeldab, kuidas süsteemselt muuta konkurents tähtsusetuks.

Tsiviilseadustik 2006

Käepärases spiraalköites kogumik koondab Eesti tsiviilõiguse põhilisi õigusakte 1. jaanuari 2006 seisuga. Raamat järgib põhistruktuurilt oma eelkäijaid, varasematel aastatel samalt kirjastuselt ilmunud väljaandeid.

Eesti ametikeel

Ametikeel on ühiskirjakeele oluline osa, mida kasutavad ametiasutused omavaheliseks, ametnikud klientidega ning ka avalikkusega suhtlemiseks, ükskõik millisel konkreetsel elualal või kutsetööl tegutsetakse.

Testid ja küsimustikud kutse- ja personalivalikuks

Kogumikku on koondatud 59 inimeste erinevaid omadusi, huvisid, kutsevaliku eelistusi ja tööalaseid võimalusi analüüsivat testi ja küsimustikku. Kõik need testid ja küsimustikud on varem eestikeelsetena ilmunud, lisatud on mitmeid teemakohaseid teoreetilisemat laadi täpsustusi ja selgitusi.

Miks me ostame. Ostuteadus

Paco Underhill on raamatus "Miks me ostame?" kokku võtnud oma aastatepikkuse ostukäitumise uurimise tulemused. Raamat on tõlgitud rohkem kui kahekümnesse keelde ning selle autor on tunnustatud autoriteediks klientide ostukäitumise tundmise ja mõjutamise alal.

Kuidas kirjutada tekste?

Raamatust "Kuidas kirjutada tekste?" saab abi erinevate tööalaselt vajalike tekstide koostamiseks. Vaatluse alla on võetud nii firmasiseste dokumentide, klientidele ja partneritele edastatavate sõnumite kui ka avalikkusele mõeldud tekstide koostamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:13
Otsi:

Ava täpsem otsing