Head tulemused lennutasid PKC aktsia üles

ÄP 25. aprill 2006, 00:00

PKC esimese kvartali puhaskasum kasvas 28 protsenti ja oli 5,8 miljonit eurot. Tegevuskasum oli esimeses kvartalis 8,2 miljonit eurot, mida oli mullusest samuti 28 protsenti enam. Käive kasvas 9 protsenti, 54,5 miljoni kroonini.

Harju Elektri kasumit PKC aktsiate liikumine enam ei mõjuta, sest firma otsustas märtsis muuta oma raamatupidamispõhimõtteid. Harju Elekter kajastab nüüd talle kuuluvaid PKC Grupi aktsiaid mitte kasumiaruandes, vaid bilansis. Varem kajastus PKC aktsiate turuhinna muutusest saadud realiseerimata kasum või kahjum igas kvartaliaruandes puhaskasumi real, mis andis Harju Elektri tegelikust tulemusest väära pildi. PKC aktsiatelt saadud kasum või kahjum kajastub ainult juhul, kui neid müüakse.

Harju Elekter on 10,16 protsendiga PKC Grupi suurim aktsionär. PKC toodab kaableid ja elektriseadmeid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing