Kaubandustegu 2005 finalistid on selgunud

Gert D. Hankewitz 25. aprill 2006, 11:31

Neljandat aastat toimuval konkursil Aasta Kaubandustegu lõppenud esimese vooru järel jõudsid finaali AS Baltika, AS Tartu Kaubamaja ja AS Selver.

Finalistid AS Baltika ja AS Selver jõudsid finaali jõudsa laienemise ja majandustulemuste eest, AS Tartu Kaubamaja puhul oli määravaks kontseptsiooni arendamine ja Tartu Kaubamaja avamine.

Kaubandustegu tiitli saava kontseptsiooni, ettevõtte või sündmuse valivad kaupmehed ise mitte eraldi žürii. Seekord avaldasid arvamust üle 120 Eesti kaubandusjuhi. Kandidaadid peavad olema majanduslikult edukad, kontseptuaalselt silmapaistvad, ausad ja eetilised konkurendina ning lugupidamist väärivad kliendina, partnerina või tarnijana.

Spetsiaalselt Kaubanduse Aastakonverentsi jaoks viiakse sel aastal läbi uuring, kus mõõdetakse testostuga Eesti juhtivate kaubandusettevõtete teenindustaset. Kokku külastatakse 100 kauplust Tallinnas ja Tartus. Nii laiaulatuslik uuring on ette võetud esimest korda ja selle tulemustest räägib Kaubanduse Aastakonverentsil uuringu läbiviija Kaspar Jänes uuringufirmast Dive.

Kaubandustegu 2005 esikolmik tutvustab oma saavutusi Kaubanduse Aastakonverentsil „Kaubanduse väärtus”, 4. mail Tallinna Lillepaviljonis, samas toimub ka tiitlivõitja autasustamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing