Börsiülevaade: Starmani aktsial ajaloo suurim käive

26. aprill 2006, 15:11

Täna oli Tallinna börsil aktiivne kauplemispäev, põhinimekirja aktsiatest jäi käive alla miljoni krooni Harju Elektil ning Normal.

Tänase börsipäeva superstaar oli muidugi Starmani aktsia, mille käive ulatus tänu kahele suurtehingule 32 miljoni kroonini. See on kaks korda suurem kui senisel suurima käibega päeval, mis oli möödunud aasta 28. juunil, aktsia esimesel kauplemispäeval. Starmani aktsia hind kukkus 5,41 protsenti 54,76 kroonini.

Esimese kvartali majandustulemused avaldanud Norma aktsia hind langes 0,51 protsenti 91,06 kroonini. Aktsia käive oli 0,78 miljonit krooni.

Pankrotieelses seisus oleva toiduõli tehasele Werol ostupakkumise võitja ühe osapoole, Kalevi aktsia hind tõusis 0,72 protsenti 21,75 kroonile. Ehkki tehinguid sooritati seitse, jäi käive alla saja tuhande krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing