DHL Eesti uus tegevjuht on Evert Kreek

02. mai 2006, 13:42

Alates maikuust asub DHL Eesti tegevjuhi ametikohale seni Baltikumi müügi- ja turundusjuhi kohuseid täitnud Evert Kreek.

'Veidi enam kui seitse DHLis töötatud aastat on olnud uuenduste ja muudatuste aeg ning pakkunud suurepäraseid arenguvõimalusi. Selja taga on DHLi ja Danzase integratsiooniaastad, paljude uute toodete ning uute kliendihaldussüsteemide juurutamine,' lausus Evert Kreek. Tema sõnul on pikaajaline kogemus ettevõttes õpetanud valdkonda põhjalikult tundma ning rajanud usaldusväärse suhte klientidega. 'Seetõttu võtan heameelega vastu uue väljakutse ja olen kindel, et meie kliendid ja partnerid saavad DHList ka edaspidi turu parimat teenust,' lisas ta.

Evert Kreek alustas DHLis 1999. aastal Eesti müügi- ja marketingijuhina. Alates 2003. aastast täitis ta Baltikumi müügi- ja marketingijuhi ülesandeid. Ta on lõpetanud EBSi magistrantuuri rahvusvahelise ärijuhtimise erialal.

DHL Eesti endine tegevjuht Janne Tulvik liigub edasi Baltikumi müügi- ja kommertsjuhi ametikohale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing