airBaltic suurendab lendude arvu endisesse Nõukogude Liitu

02. mai 2006, 11:03

Läti lennuliin airBaltic lisab suvehooajaks uusi sihtpunkte, et pakkuda transiitlende Tallinnast läbi Riia endisesse Nõukogude Liitu.

Täna, 2. mail, alustab airBaltic otselende Riiast Tbilisisse ning alatest homsest ka Bakuusse.

'Endise N. Liidu riikide turud arenevad kiiresti. Kuid SRÜ-sse on endiselt keeruline reisida, seda nii Balti riikidest kui mujalt Euroopast,' ütles airBalticu president Bertolt Flick. 'Meil on hea meel pakkuda Eesti reisijatele mugavaid transiitlende läbi Riia Bakuusse, Tbilisisse ja teistesse suurematesse endise N. Liidu keskustesse.'

airBaltic lendab Riiast ka nelja Ukraina linna: Dnepropetrovskisse, Kiievisse, Odessasse ja Simferoopolisse. Koos oma Moskva, Peterburi ja Minski liinidega on airBaltic endises Nõukogude Liidus asuvate lennusihtide valikult üks Euroopa juhtivamaid lennufirmasid.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on 1995. aastal asutatud aktsiaselts, mille peamised aktsionärid on Läti riik (52,6%) ja SAS AB (47,2%). 2005. aastal reisis airBalticuga 1,04 miljonit inimest. Ettevõtte lennukiparki kuulub seitse Boeing 737-500 ja üheksa Fokker-50 lennukit. airBaltic teenindab otselende Riiast ja Vilniusest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing