Vabandus

ÄP 03. mai 2006, 00:00

Eilses Äripäeva artiklis "Vangerdused traktorite vahendajate seas" on viga seoses esindusõiguste saamisega. Kesko Agro hakkas vahendama kaubamärki Ponsse alates selle aasta algusest ning Balti Metsamasina AS sai Valmeti esindusõigused 21. aprillil.

26. aprilli artiklis "Anto Raukas: Eestisse võiks ehitada tuumajaama" on Raukast ekslikult nimetatud Tallinna Tehnikaülikooli Geoloogia Instituudi direktoriks. Raukas oli instituudi direktori kohusetäitja aastatel 2000-2001. TTÜ Geoloogia Instituut teatas, et Raukase arvamus ei ole instituudi ametlik seisukoht ning Raukas ei ole volitatud esinema instituudi nimel. Äripäev vabandab eksimuste pärast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing