Balbiino toob suvel turule üle 10 uue jäätise ja Leiva kohukese

03. mai 2006, 17:41

Balbiino kavatseb 10 uue jäätisega kasvatada jäätisemüüki 8%, Leiva kohukese toob firma turule seetõttu, et kohukesi armastavad nii lapsed kui täiskasvanud.

Ettevõte teatas, et tema uudisooted algaval suvehooajal on Ice Cream Boat, Hockey, Grosso, Apelsinijäätis ?okolaaditükkidega ja Leiva kohuke. Eelmisel suvel impulssjäätiste müügiga Eesti jäätisetootjate seas turuliidriks tõusnud Balbiino kavatseb tänavu kasvatada jäätisemüüki 8%.

?Jäätise turg kasvab Eestis 2006. aastal ca 5%, Balbiino tahab kasvada 8%,? kommenteeris Balbiino juhataja Riho Niils.

Balbiino turundusjuht Teet Anier märkis, et eestlased armastavad eelkõige ?vana kooli? jäätisi. 'Kõige populaarsemad on ikka vanilje- ja ?okolaadijäätised ning muidugi vahvlitopsid,? ütles Anier. Nii ongi uuendatud Grosso sarja lisandunud vaniljejäätis, mis on traditsioonilise ?okolaadi asemel kaetud valge ?okolaadiglasuuriga. Pulgajäätise sees on hapukas maasikamoos.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing