Kaubandus kasvas märtsis 17%

ÄP 04. mai 2006, 00:00

Püsivhindades oli kasv koguni 18%.

Märtsis oli jaekaubandusettevõtete kaupade jaemüük 3,3 miljardit krooni. Jaemüügi kasvu mõjutas enim spetsialiseerimata toidukaupade kaupluste ja majatarvete kaupluste jaemüük. Kaubanduse elavnemine märtsis on aasta alguse vaikse perioodiga võrreldes tavapärane. Jaekaubandusettevõtete kaupade jaemüük suurenes veebruariga võrreldes püsivhindades enam kui eelmisel neljal aastal keskmiselt.

Jaekaubandusettevõtete realiseerimise netokäive oli koos autokaubanduse ja tanklatega 4 miljardit krooni. Selle aasta veebruariga võrreldes oli kasv jooksevhindades 17%.

Sõidukikaubandusettevõtete ja tanklate netokäive oli märtsis 736 miljonit. 2005. aasta märtsiga võrreldes suurenes netokäive jooksevhindades 25%. Käibe kasvu mõjutas oluliselt mootorikütuse kallinemine.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing