Äripäeva hinnang - www.yyr.ee

ÄP 05. mai 2006, 00:00

üürikorterite pakkumine, korterikaaslaste leidmine, uudised ja info

Tõeline ohhoo-vääriline veebikülg, mille olemasolust pole paljudel ilmselt aimugi. Tegelikult suunatud just nooremapoolsele korteriotsijale või siis korterikaaslase otsijale, kellega oleks võimalik kulusid kanda.

Suurima hulga kuulutustega on esindatud need, kes soovivad leida elamispinda, mida ise üürida või siis teistega jagada. Neid on leheküljel neljasaja ringis. Kirja saab panna asukoha soovi, pinna suuruse ja summa, mida ollakse valmis ise elamispinna eest välja käima.

Pooleteistsaja ringis on korterite üürileandmise kuulutusi ja alla saja neid, kes endale korterikaaslast otsivad. Kuulutusi võib leida nii korterite kui ka otsijate piltidega. Viimastest on koostatud lausa enim vaadatute edetabel.

Ilmselt omandab selline veebikülg suurema kaalu sügise saabudes, kui uued tudengite hulgad hakkavad elukohta ja korterikaaslast otsima.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing