Kodu- ja aiamessile oodatakse ligemale 14 000 külastajat

ÄP 05. mai 2006, 00:00

5.-7. maini toimuvad Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses messid "Kodu 2006" ja "Aed 2006". Sisult kuuluvad messid küll tihedalt kokku, kuid siiski on tegu kahe erineva samaaegselt toimuva üritusega. Pilet on mõlemale messile üks, seega siis üks pilet - kaks messi!

Väljapanekutega osalevad ettevõtted Eestist, Hollandist, Leedust, Lätist, Poolast, Saksamaalt ja teistest riikidest. Võrreldes eelnevate aastatega, on messil osalejate arv kasvanud.

Eesti Näituste ASi arengudirektor Siimu Loogma sõnul sõltub külastajate arv messide puhul, kus osa ekspositsioonist on välispinnal (istikud, muruniidukid, aiamööbel, sillutised), olulisel määral ilmastikutingimustest. "Arvestades käesoleval aastal messil "Kodu 2006" ettevõetud ulatuslikke uuendusi ning messil osalevaid firmasid, on täiesti reaalne prognoosida külastajate koguarvuks 14 000 inimest," ütles Loogma.

Eesti Näituste AS soovib ületada kodumessi varasemate aastate madalseisu ning uusi ideid on messile toonud juhtivad kodumaised mööblifirmad, kes pole seda juba aastaid Eestis teinud. On näidistoad, teematänavad ja paljud teised uudsed momendid, mida kindlasti tasub messile vaatama minna.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing