Arco Vara avab kümnenda esinduse Eestis

Gert D. Hankewitz 05. mai 2006, 14:01

Järgmisel aastal 15. tegevusaastat tähistav Arco Vara avab täna uue harukontori Paides. Uue kontori avamise järel on firma esindatud kümnes Eesti linnas.

AS Arco Vara Kinnisvarabüroo juhatuse esimehe Kaido Kanguri sõnul nähakse firma arengus potentsiaali jõulisemalt kasvada just väljaspool pealinna regiooni. Kinnisvaraturu aktiivsus nimetatud suunas loob ka selleks head eeldused. “Näeme piirkonnas suurt arengupotensiaali ja konkurentsi kohapeal on veel vähe,” ütles ta.

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS Paide juhataja Hannes Loopere sõnul ootab kohalik turg tugevat ja suurt tegijat kinnisvaras, kes ühel hetkel oleks võimeline laiendama oma tegevust ka näiteks arendusvaldkonda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing