MicroLink võttis üle Viljandi arvutifirma IT hooldusosakonna

Gert D. Hankewitz 05. mai 2006, 10:54

Aprillis sõlmisid MicroLink Eesti AS ja OÜ Osmar AA lepingu, mille tulemusena Osmar AA IT-hooldusosakond asub tööle MicroLinkis.

See võimaldab MicroLinkil paremini pakkuda IT-hooldusteenust Viljandis ja Viljandimaal kohapealsete IT-spetsialistidega.

OÜ Osmar AA IT-hooldusteenuse klientidel on kokku 150 arvutitöökohta ja 10 serverit, mis asuvad Viljandis ja selle ümbruses.

'Tänu tehingule on Microlinki hooldusmeeskond nii Viljandi maakonnas kui Lõuna-Eestis tervikuna tugevam ning võimaldab töökorraldust paindlikumaks muuta,' kommenteeris põhjusi, miks omandati Viljandis asuv IT-hooldusmeeskond, MicroLink Eesti arvutitöökohtade haldusüksuse juht Toomas Altvee.

Ligi 20 700 elanikuga Eestis suuruselt kuues linn Viljandi on MicroLinki jaoks oluline etapp kvaliteetsete IT-teenuse kättesaadavamaks tegemisel väikefirmades ja regioonides oma hooldusmeeskondade abil kohapeal.

MicroLinki juulist juunini kestva 2004/2005 majandusaasta konsolideeritud ja auditeeritud käive oli 555 miljonit krooni. Kulumieelne tegevuskasum (EBITDA) oli 43,8 miljonit ja puhaskasum 20,3 miljonit krooni. MicroLink Eestis töötab ligi 250 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing