Laupäeval põles Viisnurga valmistoodangu ladu (täiendatud kell 13.23)

Gert D. Hankewitz 08. mai 2006, 10:37

Eelmisel laupäeval süttis põlema Pärnus asuva puidutöötlemisefirma Viisnurk valmistoodangu ladu. Põleng sai tõenäoliselt alguse teisest tulekahjust.

'Valmistoodangu laos toimus,' kinnitas Viisnurga finants- ja haldusdirektor Andrus Aljas, lisades, et õnneks oli tegemist väikese põlenguga.

Palju tuli firmale kahju tekitas, Aljas öelda ei osanud, põhjendades, et kokkuarvutamine alles käib. Samuti ei osanud ta öelda, millest tuli alguse sai. 'Selle selgitab päästeamet oma juurdlusega,' sõnas ta ning lisas, et kogu firma toodang on kindlustatud.

Ükski klient toodangu hävimise tõttu oma materjalidest ilma ei jää, kinnitas Aljas. 'Selle koha pealt pole probleemi, vabrik teeb toodangut edasi ning praegu on ka laovarude suurendamise protsess, nii et ükski klient konkreetselt ei kannata,' rääkis Aljas. 'Hetkel ei saa rohkem infot anda, tegemist pole tõsise asjaga, kõik tehased töötavad edasi,' lisas ta.

Lääne-Eesti Päästekeskuse avalike suhete juhi Sirle Matti sõnul põles seitse 4-5 meetri kõrgust ning 30 meetri laiust kiudplaadi virna. 'Esialgsetel andmetel võis põleng alguse saada seal kandis varem süttinud põlengust lendu läinud sädemetest,' sõnas ta ning lisas, et 75 meetrit laost eemal ning 45 minutit varem toimus kulupõleng.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing