8. mai 2006
Jaga lugu:

PerSimplex?ist saab Alna Business Solutions OÜ

Möödunud aastal Leedu ettevõtte Alna Business Solutions?i poolt omandatud IT-firma PerSimplex muutis ärinime Alna Business Solutions OÜks.

Ettevõte teatas, et kannab uut ärinime alates 5. maist. Ärijuhtimise süsteemide loomise, integreerimise ning hooldusega tegelev Leedu firma Alna Business Solutions omandas Eesti ettevõtte PerSimplex 2005. aasta märtsis.

Ühise tööaasta jooksul on läbi viidud suuri projekte eraettevõtetes ja avaliku sektori organisatsioonides nii Leedus kui Eestis. Ühiselt juurutati uus infosüsteem ettevõttes Tallinna Vesi ning integreeritud ärijuhtimissüsteem Microsoft Navision ja infojuhtimissüsteem Doclogix Tallinna Tehnikaülikoolis ja Tallinna Ülikoolis.

?Nimede ühtlustamise samm oli ette nähtud juba ettevõtte ostu ajal, kuid kõigepealt püüdsime juurutada ühtse ettevõttekultuuri, kooskõlastada sisemist kommunikatsiooni ja standardiseerida protsesse,' ütles Alna Business Solutions direktor Tomas Milaknis. 'Balti riikide turgu näeme nüüdsest kui koduturgu, tulevikus töötavad meie Eesti ja Leedu spetsialistid ühiste projektidega kõigis Euroopa Liidu riikides.?

?Usume, et täiendavate kogenud spetsialistide ja juba ühiselt teostatud projektide baas lubab ettevõtetel kavandada suuremaid ning ambitsioonikamaid projekte,' ütles endise PerSimplexi, nüüdse Alna Business Solutions OÜ juhataja Meelis Naftal ja lisas, 'see on väga tähtis edukal konkureerimisel mitte ainult Balti riikide, vaid kogu Euroopa Liidu territooriumil.?

Alna Business Solutions ja PerSimplex müügitulu kokku oli 2005. aastal 59,8 miljonit krooni, kasum 39,2 miljonit krooni. Ettevõtetel on enam kui 300 klienti. Eesti ja Leedu ettevõtetes töötab 120 kõrge kvalifikatsiooniga spetsialisti, mis teeb sellest suurima ärijuhtimissüsteemide (ERP) konsultantide meeskonna Balti riikides.

Alna Business Solutions on suurimaid Scala ärisüsteemide juurutajaid Balti riikides ning suurim äriprotsesside ja dokumendihaldussüsteemi DocLogix juurutaja. Alna Business Solutions esindab ettevõtteid UGSi ja Newgen Software Technologies ning talle on omistatud Microsofti kuldpartneri nimetus.

Leedus ja Eestis tegutsev Baltimaade üks juhtivaid IT-ettevõtteid Alna Business Solutions on osa Alna ettevõtete grupist. Lisaks ärijuhtimise lahenduste loomisele ja juurutamisele spetsialiseerunud Alna Business Solutions?ile kuulub gruppi IT konsultatsioonide ja teenuste pakkuja Alna Intelligence ja individuaalsete programmilahenduste looja Alna Software.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt