Pärnus põles Viisnurga valmistoodangu ladu

Gert D. Hankewitz 09. mai 2006, 00:00

Põlengu toimumist valmistoodangu laos kinnitas Viisnurga finants- ja haldusdirektor Andrus Aljas. Ta lisas, et õnneks oli tegemist väikese põlenguga.

Kui palju tuli firmale kahju tekitas, Aljas öelda ei osanud, põhjendades, et kokkuarvutamine alles käib. Samuti ei osanud ta öelda, millest tuli alguse sai. "Selle selgitab päästeamet oma juurdlusega," sõnas ta ning lisas, et kogu firma toodang on kindlustatud. Ettevõtte omavastutus kindlustusjuhtumi korral on 10 000 eurot ehk 156 000 krooni.

Ükski klient toodangu hävimise tõttu oma materjalidest ilma ei jää, kinnitas Aljas. "Selle koha pealt pole probleemi, vabrik teeb toodangut edasi ning praegu laovarusid suurendatakse, nii et ükski klient ei kannata," rääkis Aljas. "Hetkel ei saa rohkem infot anda, tegemist pole tõsise asjaga, kõik tehased töötavad edasi," lisas ta.

Lääne-Eesti päästekeskuse avalike suhete juhi Sirle Matti sõnul põles seitse 4-5 meetri kõrgust ja 30 meetri laiust kiudplaadivirna. "Esialgsetel andmetel võis põleng alguse saada seal kandis varem süttinud põlengust lendu läinud sädemetest," sõnas ta ning lisas, et 45 minutit varem toimus laost 75 meetrit eemal kulupõleng.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing