Eesti Energia Teeninduse jaevaldkonna uue juhina asub tööle Andres Valgerist

Gert D. Hankewitz 09. mai 2006, 10:31

Sellest nädalast asub Eesti Energia Teeninduse jaevaldkonna juhina tööle Andres Valgerist, teatas ettevõte.

Uue jaevaldkonna juhina ametisse asuv Andres Valgerist on viimased kuus aastat töötanud Eesti Energia Teeninduses. Esialgu Tallinna piirkonna juhina ning peale Tallinn ja Harju piirkondade edukat ühendamist viimase juhina. Alates 2004. aastast on Valgerist olnud Teeninduse juhtkonna liige ning teenindusjuht. Enne Eesti Energiat on ta töötanud ESS Grupi erinevates ettevõtetes juhatajana.

Eesti Energia Teeninduse jaevaldkond tegeleb klienditeenindustega üle Eesti, koordineerib kliendibüroode ja telefoniteeninduse tööd, tegeleb arvelduse, võlatöö ning teiste koduklientide ja väiksema või keskmise tarbimisega äriklientidega seotud valdkondadega. Eesti Energia Teeninduse jaevaldkonnas töötab kokku 335 inimest.

Senine jaevaldkonna juht Mart Maidla asub juhtima võrguehituse osakonda Eesti Energia kontserni kuuluvas Jaotusvõrgus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing