Politsei tabas Tallinnas 10 alkoholi tarvitanud sõidukijuhti

Gert D. Hankewitz 09. mai 2006, 09:48

Täna hommikul läbiviidud politseioperatsiooni käigus tabaeti 10 alkoholi tarbitunud juhti, kellest kuus olid joobes, teatas politseiamet.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve osakonna komissari Sirle Pai-Heldna hinnangul on tegu murettekitava tulemusega. “Kurvaks teeb, et meie hulgas on tavapäraselt ligikaudu 1% sõidukijuhtidest alkoholi tarvitanud,” sõnas komissar. “Näiteks kui inimene seisab tipptunnil Tallinnas minuti valgusfoori taga, siis selle aja jooksul sõidab temast mööda vähemalt üks joobes juht, ohustades sellega meid kõiki.”

Politseioperatsioone “Kõik puhuvad” viiakse läbi eesmärgiga vähendada joobes juhtide osakaalu liikluses. Politsei palub inimestel hoolitseda selle eest, et ka nende lähedased ei istuks alkoholi tarvitanuna rooli taha.

Möödunud aastal tabas Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve osakond 2173 joobes juhti, tänavu esimese nelja kuu jooksul on neid avastatud 630.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing