Seesam kogus esimese nelja kuuga 180 mln krooni kindlusturaha

Gert D. Hankewitz 09. mai 2006, 10:07

Seesam Rahvusvaheline Kindlustus kogus aasta esimese nelja kuuga 180,4 miljonit krooni kindlustusraha, mis võrreldes möödunud aasta sama perioodiga on 28% enam.

Aprilli jooksul kogus selts 48,8 miljonit krooni preemiaid, s.o 38,3% rohkem kui eelmise aasta aprillis, teatas ettevõte. Kuu maksetest 28,5 miljonit laekus vabatahtlikust sõidukikindlustusest, 9,5 miljonit liikluskindlustusest ja 6,6 miljonit varakindlustusest.

Kokku on Seesam esimese nelja kuuga kogunud preemiaid 180,4 miljonit krooni, mis võrreldes möödunud aasta sama perioodiga on 28% enam. Kindlustusmakseid on kogutud kõige rohkem vabatahtliku sõidukikindlustuse, liikluskindlustuse, ettevõtte varakindlustuse ja koduvarakindlustusega.

2006. aasta aprillis hüvitas Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS 1337 kahjujuhtumit kogu-summas 20,3 miljonit krooni. Kokku registreeris kindlustusselts kuu jooksul 1215 uut kahjujuhtumit. Kõige enam maksti aprillis hüvitisi vabatahtliku sõidukindlustuse eest - 14,5 miljonit krooni. Järgnesid hüvitised liikluskindlustuses (4,4 miljonit krooni) ja varakindlustuses (0,78 miljonit krooni).

Sel aastal on Seesam kokku maksnud kahjuhüvitisi 81,5 miljonit krooni, mis on 2% vähem kui eelmisel aastal samal perioodil. Hüvitiste väiksem osakaal võrreldes eelmise aasta algusega on jätkuvalt tingitud asjaolust, et 2005. aasta esimesel poolel hüvitas Seesam oma klientidele jaanuaritormi tagajärjel tekkinud kahjud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing