USA trükimeedia ostjate arv väheneb

Gert D. Hankewitz 09. mai 2006, 10:04

USA ajalehtederinglus langes viimase kuue kuu jooksul 2,5 protsenti, kuna lugejad otsivad aina rohkem uudiseid internetist, kirjutab Financial Times.

Kõige suurema languse elas läbi Los Angeles Times, mille lugejate arv kahanes 5,4 protsendi võrra võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Samuti langes üleüldine keskmine 770 igapäevase ajalehe lugejate arv 45,4 miljonini. Eelmisel aastal oli lugejaid aga 46,6 miljonit.

Kuna inimesed otsivad aina rohkem uudiseid internetist, on ajalehed hakanud pakkuma oma paberväljaannetest ka online versiooni. Ameerika Ajalehtede Liidu teatel suurenes onlineversioonide lugejate arv aasta esimeses kvartalis kaheksa protsendi võrra 56 miljoni inimeseni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing