Vitsut tahab Oleg Rebase pistiseskandaali suhtes kriminaalmenetlust

Gert D. Hankewitz 09. mai 2006, 12:00

Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut esitas peaprokurör Norman Aasale avalduse Oleg Rebase suhtes kriminaalmenetluse alustamiseks.

„Olen veendunud, et õigusriigis ei ole mõeldav olukord, kus rahva poolt valimiste kaudu volitused saanud esindusorgani liikme vaba tahte kujunemist mõjutatakse ebaseaduslikul teel”, märgib Vitsut avalduses.

Vahetult pärast Rebase-Bittmani pistiseskandaali esitas Toomas Vitsut analoogse avalduse Põhja Politseiprefektuurile, kelle teatise kohaselt ei alustatud kriminaalmenetlust kuivõrd skandaali osalised ei olnud ametiisikud.

<pilt2#fotod/Inimesed/Inimesed_V/poliitikud_1_andras.jpg#600#401#>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing