Eesti Post pälvis World Mail Awards’i Innovatsiooni auhinna

Gert D. Hankewitz 11. mai 2006, 13:19

Eile hilisõhtul kuulutati Pariisis välja ülemaailmse World Mail Awards’i Innovatsiooni auhinna võitja, kelleks osutus Eesti Post.

„World Mail Awards´i Innovatsiooni auhind on parim tunnustus Eesti Posti arengutele. Väga meeldiv, et Eesti Posti poolt võetud suund pakkuda mugavamaid ja efektiivsemaid lahendusi meie klientidele sai tunnustatud maailma parima innovatsioonina postimaailmas,” ütles Eesti Posti juhatuse liige Kalle Tarien.

Eesti Post pälvis auhinna kullerite ja postiasutuste poolt kasutusele võetava GSM kaardimakse lahenduse eest. Lahendus võimaldab kulleril kiirelt ja turvaliselt sooritada kaardimaske, kasutades tavalist mobiiltelefoni, milles on erimenüüga EMT SIM-kaart. Kliendi jaoks on tegemist tavalise kaardimaksega. Ametlikult hakkab Eesti Post uut teenust osutama lähinädalatel.

Esmakordselt pälvis auhinna Ida-Euroopa postiettevõtte. Eelmistel aastatel on sama kategoorias tunnustatud Ameerika Ühendriikide Posti, DHL ja KEBA AG, USPS ja Rootsi Posti. Eesti Post kandideeris innovaatika kategoorias koos Jaapani Posti, E-Box ja UPS. Innovaatika kategoorias hinnatakse uusi ideid ja initsiatiivi, mis loovad tarbijatele postiteenuse uusi väärtuseid. Nominendiks võib esitada uusi teenuseid või ka lahendusi, mis lihtsustavad juba toimivad teenuseid. Kandidaate hinnatakse lähtuvalt lahenduse ulatusest, mõjust ja tõenäosusest, et tulemus realiseeritakse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing