Eesti Post pälvis World Mail Awardsi innovatsiooniauhinna

ÄP 12. mai 2006, 00:00

"World Mail Awardsi innovatsiooniauhind on parim tunnustus Eesti Posti arengule. Väga meeldiv, et Eesti Posti võetud suund pakkuda mugavamaid ja efektiivsemaid lahendusi meie klientidele sai tunnustatud maailma parima innovatsioonina postimaailmas," ütles Eesti Posti juhatuse liige Kalle Tarien.

Eesti Post pälvis auhinna kullerite ja postiasutuste kasutusele võetava GSM-kaardimakse lahenduse eest. Lahendus võimaldab kulleril kiirelt ja turvaliselt sooritada kaardimaske, kasutades tavalist mobiiltelefoni, milles on erimenüüga EMT SIM-kaart. Kliendi jaoks on tegemist tavalise kaardimaksega. Ametlikult hakkab Eesti Post uut teenust osutama lähinädalatel.

Esmakordselt pälvis auhinna Ida-Euroopa postiettevõtte.

Eelmistel aastatel on sama kategoorias tunnustatud Ameerika Ühendriikide Posti, DHLi ja KEBA AGd, USPSi ja Rootsi Posti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing