Veerandijagu Elmo taskurahast kulub fototarvetele

Katharina Toomemets 12. mai 2006, 00:00

17aastane Elmo saab vanematelt taskuraha kuus kindla summa, mis kantakse tema pangakontole. Sularaha noormees kaasas ei kanna, sest kaardiga ringikäimine on lihtsam kui sularaha puhul. Taskuraha, 800 krooni, peab Elmo piisavaks summaks, sest kõik tarviliku saab soetatud.

Riieteostuks ja muude suuremate kulude tarbeks annavad vanemad talle eraldi raha. Elmo teenib ka ise endale aeg-ajalt taskuraha modellitööga Baltic Modelsis. See töö ei ole küll pidev, vaid hooajaline. "Raha on ju alati vaja ja mida rohkem, seda uhkem," leiab noormees.

Taskuraha kulub Elmol enamasti söögile ja kingitustele tüdruksõbrale. Osa taskurahast kulub ka hobile, fotograafiale. Kõige rohkem meeldib talle pildistada loodust. Tehtud pilte on vaja ka ilmutada ja aeg-ajalt soetada vajalikku fototehnikat. Elmo kaalub fotoaparaadile statiivi ostmist.

Suuremateks ostudeks säästab Elmo taskuraha, et ka ise anda panus eseme ostuks. "Seda vaid siis, kui ma tõesti tahan endale midagi kallist," selgitab Elmo, kes peab end rahalaristajaks. Fotograafia kõrval on tema kireks ka maiustused. "Ma olen kohutav maiasmokk," tunnistab poiss.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing