Estonian Air alustas otselende Barcelonasse

15. mai 2006, 09:55

Eile startis Tallinna lennujaamast esimene Estonian Airi otselend Barcelonasse.

Lennufirma plaanib sel aastal Kataloonia pealinna lennuliinile müüa 23000 piletit. 'Hispaania on juba aastaid olnud eestlaste seas populaarne puhkuseveetmise paik, samuti on see oluline sihtkoht ärireisijate jaoks. Liini avamisega muutub eestlaste jaoks Hispaaniasse sõit tunduvalt kiiremaks ja mugavamaks,' kommenteeris Estonian Airi asepresident Mart Relve Barcelona liini avamist.

Estonian Air lendab Barcelonasse 14. maist alates neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. 9. juulist jätkatakse kolme lennuga tööpäeviti. Estonian Airi koduleheküljelt broneerides algavad Barcelona ühe suuna lennupiletite hinnad algusega Tallinnast 1455 kroonist.

AS Estonian Air on Eesti rahvuslik lennukompanii, mille lennukitega lendas 2005. aastal 642 700 reisijat. Estonian Air pakub otselende 17 sihtkohta üle Euroopa. Estonian Airi omanikeks on Eesti riik, SAS Grupp ja Cresco Investeerimispank.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing