Salva Kindlustus maksis tänavu aprillis ligi 18,9 miljonit krooni hüvitisi.

15. mai 2006, 13:26

Salva Kindlustus maksis tänavu aprillis ligi 18,9 miljonit krooni hüvitisi.

Enim maksis Salva hüvitisi liikluskindlustuses, kus hüvitamisele kuulus üle 11 miljoni krooni, ja kaskokindlustuses, kus hüvitati 6 miljoni krooni eest kahjusid. Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna kasvasid makstud hüvitised 38%. Suur väljamaksete summa on otseses seoses eelmiste kuude rekordilise liikluskahjude hulgaga, teatas Salva Kindlustus.

Sõidukitega seotud kahjusid oli aprillis kokku 807, neist 426 liiklusjuhtumit ja 381 kaskojuhtumit. Salva Kindlustuse müügidirektori Algor Orava sõnul on liikluskahjude hulga vähenemine võrreldes märtsiga märgatav. “Ka õnnetuste iseloom on kalendrikuu vahetudes muutunud, tänaval on selgelt tunda kevade tulekut ja sellega seoses liikluse tihenemist, kiiruste kasvamist ning tähelepanu hajumist,” lisas Orav.

Varakindlustuse hüvitisi maksis Salva Kindlustus aprillis 1,1 miljonit krooni, tavapäraselt moodustavad varakahjudest suurima osa tule- ja veekahjud.

Salva Kindlustus kogus aprillis 31,8 miljonit krooni kindlustusmakseid, millest 14,4 miljonit krooni laekus liikluskindlustusest ja 10,1 miljonit krooni kaskokindlustusest.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on märtsi lõpu seisuga Finantsinspektsiooni andmetel 12,1%. Salva Kindlustusel on kokku 12 esindust kõigis Eesti suurimates linnades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing