Tallinna parima toiduaine tiitli pälvis rukkileivajäätis

15. mai 2006, 16:09

Eesti parima toiduaine konkursi raames selgus ka parim Tallinnas toodetud toiduaine, selle tiitli võitis AS Balbiino rukkileiva-jogurtijäätis.

Tallinna Parim Toiduaine 2006 tiitli võitnud maitsev ja tervislik toode on huvitava kooslusega. Tootes on ühendatud tänapäevased lahendused ja vanad rahvuslikud traditsioonid - kaasaegne jogurtijäätis kasutab lisandina sajandeid eestlaste toidulauale kuulunud rukkileiba, teatas Tallinna ettevõtlusamet.

Tallinna Ettevõtlusamet valis parimat Tallinnas toodetud toiduainet juba neljandat aastat. Auhinnaks on tuntud Eesti kunstniku Ivo Lille klaasist taies.

Eesti Toiduainetööstuse Liidu poolt korraldatud iga-aastane konkurss innustab ettevõtteid tootearendusega tegelema, arenema ja uuendusi tegema.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing