Jooge Gruusia veine

Kertu Ruus 16. mai 2006, 00:00

Kutsun kaasmaalasi üles meeldivale ettevõtmisele juua rohkem Gruusia veine. Aitame sellega oma sõpru. Teatavasti on Venemaa pannud Gruusia veinid boikoti alla, sest see sisaldavat pestitsiide, kuigi on üsna selge, et tegelik pestitsiid on Venemaa iha oma vanal territooriumil kätt kõril hoida. Vein on Gruusia peamine ekspordiartikkel ning 80% sellest läks enne keeldu Venemaale.

Veel parem uudis on see, et see võib kokkuvõttes olla Gruusiale ainult kasuks, et tal tuleb vanast vägivaldsest kallimast vabaneda. Ka meie ekspordis oli Venemaa osakaal 1995. aastal veel 36,9%, mullu aga vaid 6,5%. Me suunasime oma kaubavood ümber, sest olime selleks sunnitud, ja hea on, et olime.

Ja kõige parem uudis on see, et hea veini joomine on nüüd õilis üritus, mida teeme sõprade nimel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing