ÄL: Eestlased tahavad uue kuulutuslehega üle ilma laieneda

17. mai 2006, 07:49

Uus portaal kiire.ee kuulutab Eestis Kuldse Börsi ja Soovi internetiväljaannetele n-ö sõja.

'Meie eesmärgiks on olemasolevatest kuulutamise veebikeskkondadest igas mõttes paremaks saada,' ei hoia kunagise menuportaali XXL.ee asutaja Priit Vaikmaa ambitsioone enda teada.

Sellega pakub uus tegija konkurentsi eeskätt Kuldsele Börsile ja Soovile. Ent plaanid on suuremad. Nägemuse järgi avatakse analoogne portaal igas Euroopa, USA ja Aasia linnas, kus elab vähemalt sada tuhat inimest ja on tihe interneti levik, kirjutab Ärileht.

Laienetakse eelkõige nendesse linnadesse, kus on võimalik kohalike webmasterite kaudu ehitada kasutajate kommuun. Maailma vallutamise plaani kaasatakse lisaks Eesti tegijatele ka veebimeistreid konkreetselt asukohamaalt. Mõned koostööaltid huvilised piiritagustest suurlinnadest on juba olemas. Siiani on projekti arendatud vaid isiklikust rahakotist, kuid tulevik ei välista ka võimalike investorite kaasamist.

'Mina ei tunne ühtegi alla 30aastast inimest, kes asjade müügiks paberlehte kasutaks,' selgitab Vaikmaa, miks erinevalt põhikonkurentidest kiire.ee meeskond paberlehe tekitamisse energiat ei panusta. Kuulutusteäri tulevik on internetis.

Portaali kasutamine on praegu nii külastajatele kui ka kuulutajatele tasuta. Kui projekt end korralikult käima on tõmmanud, muudetakse mõned kuulutuste rubriigid siiski tasuliseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing