ÄL: Pealinn saab Piritale oma veeatraktsioonide keskuse

17. mai 2006, 07:43

Boatcharter.ee hakkab Pirital huvilistele pakkuma kõiki kaatrisõiduga seotud teenuseid.

Erinevad veeatraktsioonid alates kaatri taha kinnitatud veelauast ja banaanist lõpetades lohega kolivad Pirita randa mai keskpaigast. Selleks ajaks peaksid lõpule jõudma ka vajalikud kooskõlastused nii Pirita linnaosavalitsuse kui ka Tallinna kommunaalametiga, kirjutab Ärileht.

'Meie jaoks on esikohal eelkõige tarbijate turvalisus,' viitas Pirita linnaosavanem Enno Tamm, miks mõned aastad tagasi tegutsenud skuutrilaenutus poe kokku pidi panema. Kui ujujate peade vahel slaalomit ei sõideta, siis vajalike ohutusnõuete täitmise korral Tamm veeatraktsioonide pakkumisele takistust ei näe.

Kui siiani on Pirita jõel ja muulide läheduses tegutsenud surfiklubi, aerupaadi laenutus ja jahi rent, siis boatcharter.ee on praegu keskendunud tellimusreisidele. Sihtkohtade leiutamisel kahe kaatriga tegutseval teenusepakkujal ideede puudust ei tule. Tuhandekroonise tunnihinnaga kaater võtab peale kuus inimest ning sõita saab kas või Helsingisse. Enimlevinud sihtkohtadena annavad värvi pigem Tallinna lähistel asuvad Aegna ja Naissaar.

Boatcharter.ee eestvedaja Ülo Puskari sõnul pole niivõrd tegemist tõsise tuluprojekti kui põneva ettevõtmisega, kus hobi ja majandustegevus omavahel ristuma pannakse. Kvaliteedi osas tehakse koostööd ka harrastajaid koondava mittetulundusühinguga Tallinna Veespordi Klubi. 'Meie eesmärgiks on veesport rohkematele inimestele kättesaadavaks muuta,' selgitas Puskar.

Siiani on boatcharter.ee lipu all mereärisse investeeritud 700 000 krooni. Äripoole kasumlikkusest praegu kindlat nägemust pole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing