Sester valiti uuesti Res Publica Tallinna piirkonna esimeheks

Gert D. Hankewitz 17. mai 2006, 12:08

Res Publica Tallinna piirkonna uus juhatus valis oma esimesel koosolekul juhatuse esimeheks Riigikogu liikme Sven Sesteri.

Serster valiti sellele kohale viiendat korda järjest ning juhatus oli oma otsust langetades üksmeelne.

Sester ütles, et järgmise aasta tegevuses keskendutakse ettevalmistustele Riigikogu valimisteks. 'Kahtlemata on järgmisel kümnel kuul meie tähelepanu pealinna probleemide kõrval suuresti ka parlamendivalimisteks valmistumisel,' sõnas ta.

Tallinna piirkonna üldkogu valis juhatuse praeguse koosseisu ametisse teisel mail Sinna kuuluvad Sven Sester, Andreas Kaju, Indrek Raudne, Kaupo Reede, Urmas Reinsalu, Aivar Reivik, Erik Sandla, Merle Tambur, Jan Trei, Ken-Marti Vaher ja Indrek Varik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing