Taksofon hakkab silma lihtsuse ja eesmärgipärasusega

Enn Heinsoo 18. mai 2006, 00:00

Käesoleva aasta alguses esitletud uus netitelefon Taksofon on eesmärgipärane, kiire ja lihtne.

Selle Foks OÜ netifoni puhul on tegemist tarkvaraga, millega saab helistada arvutist arvutisse või telefonile. Samuti pakub programm automaatvastaja funktsiooni ja kõnesuunamist. Mobiilile või lauatelefonile helistamisel ei sõltu hind Taksofoni kasutaja asupaigast, vaid kõne vastuvõtja asukohariigist. Programmi kasutama hakkamisega kaasnesid vaid mõned raskused. Mingil põhjusel kulus tarkvara üleslaadimisele testmasinal Windowsi käivitumisel kohati natuke palju aega. Samuti hangus Taksofon korra, kui programmi käivitamise ajal tulemüür vajalikke porte läbi ei lasknud.

Kui aga Windows töötas ja süsteem koormatud ei olnud, käivitus Taksofon kiiresti ning hiljem ei hangunud ta testimise ajal kordagi.

Kiitmist väärt on kindlasti programmi lihtsus. Olemas on põhilised võimalused nagu telefoniraamat, kõnesalvestus ja kõnelogi, kus saab ka salvestatud vestluseid kuulata ja kõik funktsioonid töötasid ladusalt. Registreerumisprotsess kodulehel on mõistlikkuse piires ja ka allalaadimine ning paigaldamine on valutu. Väga lihtne ja arusaadav on ka lehekülje üleval paremas nurgas olev suur punane nupp "Appi!". Sellele vajutades saab juhiseid, kuidas programmiga tekkinud raskusi lahendada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing