Merko Ehitus teeb ettepaneku maksta nõukogu esimehele igas kuus 50 000 krooni

Annika Matson 19. mai 2006, 10:24

Tänasel Merko Ehituse aktsionäride üldkoosolekul tuleb kinnitamisele ettepanek maksta nõukogu esimehele kuupalka 50 000 krooni.

Nõukogu liikmete tasuks tahetakse kinnitada 45 000 krooni.

Aktsionäride üldkoosolekul tuleb valimisele nõukogu uus koosseis järgnevalt: Toomas Annus, Teet Roopalu ja Jaan Mäe. Kes neist valitakse nõukogu esimeheks, pole veel teada.

Lisaks on nõukogu liikmetel õigus saada ka järgnevaid lisatasusid:
nõukogu esimees - 0,22% aktsiaseltsi kasumist enne tulumaksu, millest on maha arvestatud vastav vähemusosa. Nõukogu liige - 0,2% aktsiaseltsi kasumist enne tulumaksu, millest on maha arvestatud vastav vähemusosa. Lisatasu kuulub tasumisele peale vastava aasta majandusaasta aruande kinnitamist aktsionäride üldkoosolekul. Nõukogu liikmetele võib maksta avansiliselt maksimaalselt 75% ülalmärgitud lisatasust.

Lisaks on aktsionäride üldkoosolekul kavas kinnitada 2005. a. majandusaasta aruanne. Otsustatakse ka kasumi jaotamine. Nõukogu ettepanek on kinnitada 2005. a. majandusaasta puhaskasum 438,6 mln krooni ja maksta 2005. a. puhaskasumist aktsionäridele dividendidena välja kokku 88,5 mln krooni, mis on 5 krooni ühe aktsia kohta. Õigus dividendidele on 05. juunil 2006. a. 8.00 seisuga AS Merko Ehitus aktsiaraamatusse kantud aktsionäridel. Dividendid makstakse aktsionäridele välja 8. juunil 2006. a., kandes vastava summa aktsionäri väärtpaberikontoga seotud arvelduskontole.

Merko Ehituse aktsionäride korraline üldkoosolek toimub täna kell 15.00 Tallinnas, Narva mnt. 7c, hotelli Central „Stuudio II+III” konverentsisaalis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing