SEC on Oliver Peegile kohtudokumendid ära saatnud

19. mai 2006, 12:25

USA väärtpaberijärelevalve SEC on Oliver Peegile ja ta advokaatidele vajalikud kohtudokumendid juba mai alguses ära saatnud.

10. mail teatas Peegi advokaat Tarmo Sild, et SEC ei ole Oliver Peegile kohtudokumente vastavalt seadusele kätte toimetanud. 'USA kohtumenetluses tuleb lahendada küsimus, kuidas SEC toimetab Oliver Peekile kui Eesti elanikule esialgsed kohtudokumendid, nii nagu nõuab USA seadus,' kirjutas Sild.

Samas on SEC esitanud kohtule väljavõtted ja tšekid selle kohta, et 1. mail saadeti Peegile lennupostiga vajalikud dokumendid tema Eesti aadressile. Lisatud on ka väljavõte kullerteenuse FedEx saadetise jälgimise raportist kust nähtub, et Peeki USAs esindav advokaadibüroo Sussman Frankel on neile saadetud dokumendid kätte saanud 2.mail.

Tallinna Linnakohus on juba korra trahvinud Peeki 40 000 krooniga selle eest, et Peek pole ilmunud vastu võtma SECi saadetud dokumente.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing