ÄP 5 aastat tagasi: Ruth Martin tööpostil tagasi

ÄP 22. mai 2006, 00:00

Ruth Martinil oli eile kolmandat korda esimene tööpäev teede- ja sideministeeriumis, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. "Kui asja koomiline külg välja jätta, siis ega see kerge olnud, süda peksis ikka tööle tulles päris kõvasti," ütles juba teist korda kohtus tööle ennistamise saavutanud naine.

Minister Toivo Jürgenson ütles nende lühikesel kokkusaamisel, et tema ei saa Martinit tööle võtta. "Selle peale ütlesin, et mind pole vajagi tööle võtta, ma juba olen tööl," ütles Martin. Tegelikult mõistis Martin, et Jürgensoniga tal koostööd ei tule, kuid ta ei saanud lahkuda süüdistatavana. Nüüd on kohus kõik süüdistused ümber lükanud ja Martin on saavutanud enda puhtakspesemise. Ta ootab, et talle tehakse nüüd mõni väärikas pakkumine mõnes teises riigiametis jätkamiseks.

Hetkeseis: Koostöö ei laabunud tõepoolest, Martin vabastati ametist ka kolmandat korda. Väärikas ettepanek tuli aga sellegipoolest, Martin asus ametisse minister Liina Tõnissoni nõunikuna, kui viimane Jürgensoni välja vahetas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing