Jalgrattavõistlus toob kaasa tänavate sulgemise

22. mai 2006, 15:45

Reedel toimub profijalgratturite võistlus E.O.S. Tallinn Grand Prix 2006, millega seoses suletakse mitmed tänavad Mustamäel ja Nõmmel.

Tallinna pressiteenistuse teatel on võistluse tõttu kella 9-18 suletud Ehitajate tee Keskuse tänavast Pärnu maanteeni, Sõpruse puiestee Sütiste teest kuni Ehitajate teeni (v.a. ühistransport), Akadeemia tee Ed.Vilde teest kuni Ehitajate teeni (v.a ühistransport), Üliõpilaste tee, Alliksoo tänav, Lossi tänav Alliksoo tänavast kuni Külmallika tänavani, Trepi tänav, Vana-Mustamäe tänav Trepi tänavast kuni Pidu tänavani, Pidu tänav Vana-Mustamäe teest kuni Seljaku tänavani, Seljaku tänav Pidu tänavast kuni Hiiu-Suurtüki tänavani, Hiiu-Suurtüki tänav Seljaku tänavast kuni Vääna tänavani, Vääna tänav Pärnu maanteest kuni Tähetorni tänavani, Tähetorni tänav Vääna tänavast kuni Kadaka puiesteeni, Kadaka puiestee Kastani tänavast kuni Mäepealse tänavani, Kastani tänav Kadaka puiesteest kuni Päikese puiesteeni, Õitse tänav Kalda tänavast kuni Päikese puiesteeni, Päikese puiestee Kastani tänavast kuni Õitse tänavani, Kalda tänav Õitse tänavast kuni Kadaka puiesteeni, Mäepealse tänav Kadaka puiesteest kuni Raja tänavani, Raja tänav Mäepealse tänavast kuni Akadeemia teeni.

Muutuvad ka ühistranspordiliinide marsruudid:
Nr 10 autobussid suunatakse ümbersõidule mööda Sõpruse puiesteed, J.Sütiste teed, Tervise tänavat, Rahumäe teed, Raudtee tänavat ja Pärnu maanteed, tehes täiendavad peatused ümbersõidule jäävates autobussipeatustes;

Nr 20 autobussid suunatakse ümbersõidule mööda E.Vilde teed, Akadeemia teed, Sõpruse puiesteed, J.Sütiste teed, Tervise tänavat, Rahumäe teed, Raudtee tänavat, Pärnu maanteed, tehes tagasipöörde kesklinna suunal Rohula tänava - Kadaka puiestee - Pärnu maantee ristmikul;

Nr 20A autobussid suunatakse ümbersõidule mööda E.Vilde teed, Akadeemia teed, Sõpruse puiesteed, J.Sütiste teed, Tervise tänavat, Rahumäe teed, Raudtee tänavat, Pärnu maanteed, Rohula tänavat, Pilliroo tänavat, Möldre teed, Sae tänavat ja Veskitammi tänavat, tehes täiendavad peatused ümbersõidule jäävates autobussipeatustes;

Nr 23 ja nr 23A autobussid suunatakse ümbersõidule mööda Akadeemia teed, Sõpruse puiesteed, J.Sütiste teed, Tervise tänavat ja Rahumäe teed, tehes täiendavad peatused ümbersõidule jäävates autobussipeatustes;

Nr 27, nr 33 ja nr 36 autobussid suunatakse ümbersõidule mööda Ehitajate teed, Keskuse tänavat, J.Sütiste teed, Tervise tänavat, Rahumäe teed, Raudtee tänavat ja Pärnu maanteed, tehes täiendavad peatused ümbersõidule jäävates autobussipeatustes;

Nr 3 trollibuss jätab ära Akadeemia teel paiknev kesklinna suunalise Keemia peatuse ja teeb täiendava peatuse Akadeemia teel Raja autobussipeatuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing