Müüksime kas või Marsile

Mauno Leppik 25. mai 2006, 00:00

Paljassaare Kalatööstuse AS müüb täna oma toodangut, peamiselt paneeritud ning külmutatud kala- ja köögiviljatooteid, läbi Viciunai Grupi ühise müügistruktuuri 27 maailma riigis. Praegu laieneb Viciunai Grupi toodete turustamine Lähis-Idas.

Paljassaare Kalatööstuse ASi tähtsaimad turud on täna müügiosakaalu järjekorras Kesk-Euroopa, Baltimaad, Skandinaavia, Ida-Euroopa ja Lääne-Euroopa. Muud regioonid moodustavad alla 5%. Müük Lähis-Idas moodustab 1-2% kalatööstuse 2007. aasta kogumüügist. Müüki Lähis-Ida riikidesse alustati Viciunai Grupis juba 2005. aastal. Kontaktid Lähis-Ida importööridega on tekkinud peamiselt rahvusvahelistel toidumessidel, kus Viciunai Grupp osaleb alati kõikide tehaste toodangut esitleva ühisstendiga. Lähis-Ida müüki koordineerib Belgias asuv müügiorganisatsioon.

Kui Marsil oleks elu ning sealsed elanikud sooviksid osta ESVA kalapulki, toote saaks säilivusaja jooksul kohale toimetada ja marslased maksaksid head hinda, oleks Paljassaare Kalatööstus valmis alustama müüki Marsile hommepäev.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing