Tuult teile purjedesse!

Henrik Aavik 26. mai 2006, 00:00

Alles see oli, kui meri oli jääs ja suvi me maal tundus olevat kaugemal kui Austraalia, kuid hetkega muutus kõik. Puud on rohelised, inimeste nägudel on jume ning lahel on märgata purjesid. Mereriigi paaditraditsioon kasvab kiiresti, järjest enamad alused otsivad omale kaikohti, mis on juba ääreni täis, nagu ka paadijuhtide kursused.

Selles numbris käime need teemad läbi, peatudes nii Kariibi meremeeste halbadel kommetel kaupmeestelt armuande mitte oodata, vaid võtta, kui ka sellel, millise meremehesõlmega kinnitada lainelaud auto pakiraamile nii, et pärast lahti ka saab.

Koomiks on maailmas levinud kirjandusžanr. Nüüd levigu ta ka Eestis! Jälle on Visioon siin eesliinil. Pärast pika aja möödumist Olimar Kallase raamatute ilmumisest on taas koomiksisse valatud enamat kui lihtsalt kolmepildiline nali.

Heas ajakirjas on ilusad ja kiired autod. Meie hinnaalandust ei tee, saate lugeda riigi kõige kiiremast autost, nullist sajani kahe sekundiga, välja näeb nagu väärikas linnaauto.

Peale saabuva suve enda teeb rõõmu ka fakt, et vastavalt värskele meediauuringule loevad Eesti otsustajad Visiooni rohkem kui Eesti Ekspressi. See info on tuul minu purjedes, teile soovin sama!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing