Uus ülesanne, ülesanne 36

Külli Meier 29. mai 2006, 00:00

Osakonnajuhataja Mart on oma meeskonna arendamisse alati tõsiselt suhtunud. Ta usub, et tööks vajalikke teadmisi, oskuseid ja kogemusi tuleb pidevalt täiendada, et ajaga kaasas käia. Meeskond on Mardi kui juhiga igati rahul.

Osakonna töö on seotud peamiselt majasisese teenuse osutamisega. Töö nõuab kõrget taset ja tulemust kasutavad teised osakonnad oma töös. Ajagraafik on pingeline ja erinevaid projekte palju.

Viimasel ajal on juhil tekkinud probleem: töötajad lükkavad koolitusvõimalused või pakkumise osaleda arengut võimaldavas projektis tagasi. Leitakse erinevaid põhjuseid, miks huvi ei paku. Ometi on tihti näha, et pakutav oleks töötajale kasulik ja aitaks tema oskusi, kogemusi suurendada.

Ettevõttes toimuvad regulaarselt arenguvestlused, mille käigus räägitakse töö eesmärkide ja tulemustega seoses ka töötaja tugevustest ja arenguvajadustest. Mart on dilemma ees, kas olla aktiivne ja inimesi ikkagi suunata koolitustele või lasta olukorral olla nii, nagu on.

Mart juurdleb, kas midagi on tehtud valesti ja kuidas antud olukorras käituda. Keskkond areneb pidevalt ja Mart ei saa lubada, et töötajad ei hoolitse oma arengu eest.

Mis võib olla valesti? Mida Mart peaks tegema?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing