Kaunistagu kodu

Kertu Ruus 30. mai 2006, 00:00

President Arnold Rüütel ei kuulutanud välja välissuhtlemisseadust, mis oleks andnud välisministeeriumile suurema õiguse otsustada, kes, kus ja kuidas Eesti riiki esindab. Saan Rüütlist aru, sest ollakse arvamusel, et teda ei saa lasta välismaale asju ajama: teeb veel mingi kentsaka avalduse. Ja tõlgi talle iga ingliskeelset lausejuppi. Vaat lätlaste Vaira Vike-Freiberga, küll tema on kõva naine! Kellele siis selline võrdlus meeldiks? Aga välisministeeriumist saan veel paremini aru. Nemad peavad ära sööma selle supi, mis välismaal rokkstaariks käiv president nende taldrikule tõstab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing